Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2008

H θεση του ΚΚΕ για το Κοσσυφοπεδιο ...

Να μην αναγνωριστει το προτεκτορατο του Κοσσυφοπεδιου και να απετησει λαος την αμεση επιστροφη των ελληνικων δυναμεων που βρισκονται στα Βαλκανια και οπουδηποτε αλλου στον κοσμο, καθως επισης και καμια συμμετοχη της Ελλαδας στην EULEX .

2 σχόλια:

rogouil είπε...

Ο Ρουσόπουλος του ΚΚΕ είσαι;
Πλάκα κάνω. Απλώς μόλις διάβασα τον τίτλο του post σου από τα feeds και μέχρι να μπω εδώ να σχολιάσω αυτή την εντύπωση μου έδωσες.
Για να σχολιάσω τώρα την θέση αυτή, τόσο περιληπτική ήταν; Αν όχι γιατί δεν την έβαλες ολόκληρη;. Αν ναι, πολλή φτωχή μου φάνηκε. Και με τις γνωστές λέξεις που έχουν καταντήσει πλέον κουραστικές. Προσοχή, όχι άστοχες.
Είχα βάλει και τον ριζοσπάστη στα feed και ο καταιγισμός των ειδήσεων ήταν τέτοιος που δεν μπορούσα ούτε τους τίτλους να διαβάσω. Πάντως μπράβο τους. Είναι μακράν το πιο δημιουργικό ηλεκτρονικό έντυπο.

CRiSss είπε...

Την εγραψα απλως μικρη για να ειναι κατανοητη. Οποιος θελει να μαθει την θεση του ΚΚΕ για το Κοσσυφοπεδιο μπορει να διαβασει αυτο το μικρο αλλα περιεκτικο post. Θα μπορουσα βεβαια και να αιτιολογησω τη θεση αλλα δε το εκανα. Εκανα ας πουμε μια περιλιψη.