Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2007

Football Manager 2008 !!!

H Sega Europe ανακοίνωσε στις 27/07/2007 ότι το Football Manager 2008 θα κυκλοφορησει πριν τα Χριστούγεννα. Βέβαια υπάρχει και μια περίπτωση να βγει και νωρίτερα.
Τα νέα χαρακτηριστικά που ανακοίνωσε η SI είναι τα ακόλουθα:

Ροή του ματς...
Σύμφωνα με την SI εδώ υπάρχει η σημαντικότερη αλλαγή στο FM μετά από την εισαγωγή του 2D engine. Το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ατμοσφαιρικό με ανανεωμένα match previews , team talks κ.α. Η ουσιαστικότερη πάντως αλλαγή είναι ότι αν θες να αλλάξεις κάποιον παίκτη, το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά εμφανίζεται δηλαδη ένα μικρό γηπεδάκι όταν μπαίνεις στην οθόνη των τακτικών για να βλέπεις τι γίνεται ωστόσο.

Προπονητική στις εθνικές ομάδες...
Εδώ υπάρχει μεγάλη βελτίωση καθώς προστέθηκε η δυνατότητα να μιλάς στους παίκτες σου όπως έκανες όταν ήσουν προπονητής σε κανονική ομάδα, υπάρχει ακόμα βελτίωση στις ειδησεις σχετικά με τι εθνικές , επιλογή να διαλέξεις τον αρχηγό, οι παίκτες πλέον στο προφίλ τους φαίνεται ότι είναι χαρούμενοι που καλούνται από τους ομοσπονδιακούς προπονητές και προστέθηκε σύστημα scouting για να εντοπίζεις τους υποψήφιους διεθνείς.

Ευχρηστία...
Νέο καθαρότερο skin, νέο σύστημα σημειώσεων , ανανεωμένα tutorial και manual, νέο ημερολογιακό σύστημα για να βλέπεις το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας σου και καλύτερη τοποθέτηση των κουμπιών στο skin.

Confidence...
Νέος τομέας confidence με αρκετές κατηγορίες (competitions, matches, players, summary). Χαρακτηριστικό είναι ότι πλέον η διοίκηση θέτει ξεχωριστά τους στόχους για κάθε διοργάνωση. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις κατάλληλα το wage budget σε σχέση με το transfer budget

Μεταγραφικός τομέας...
Νέος τρόπος διαχείρησης όλων των μεταγραφών και των δανεισμών κάνοντας έτσι ευκολότερη τη σύγκριση μεταξύ τους και εν συνεχεία την απόρριψη ή αποδοχή τους.

Βελτιώσεις στην Match Engine...
Βελτιωμένη Match Engine υπόσχεται η SI, η οποία για ακόμα μία χρονιά συνεργάστηκε με τον παλαίμαχο διεθνή Ιρλανδό ποδοσφαριστή Ray Houghton στο συγκεκριμένο τομέα. Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός της δυνατότητας που δίνεται στον παιχτη να αλλάζει στην αρχή της σεζόν τις διαστάσεις του γηπέδου για να ταιριάζουν με το στυλ των παικτών του. Δηλαδη αν έχει ομάδα τύπου Α.Ο. Θηβα θα κάνει το γήπεδο όσο μικρότερο γίνεται.

Ανανεωμένα βραβεία...
Τα βραβεία δημιουργήθηκαν από την αρχή για να είναι απόλυτα ακριβή καθώς επίσης και νέα όπως το ΄΄χρυσό παπούτσι΄΄, οι ΄΄καλύτεροι 11΄΄ όλων των εποχών για όλες τις ομάδες και έθνη!

Βελτίωση των οικονομικών...
Ο τομέας των οικονομικών βελτιώθηκε έτσι ώστε να αντανακλά τις συνεχείς αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παρέχονται περισσότερες πληροφορίες για τα οικονομικά στους προπονητές (δηλαδη στον παιχτη) όπως έσοδα από ένα ματς, νέα σχετικά με τα εισητήρια διαρκείας, έσοδα από επενδύσεις και χορηγίες. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η προσθήκη των bonus για τους παίκτες για την κατάκτηση κάποιου τροπαίου ή θέσης.

Fan days...
Η διοίκηση ορίζει ως ΄΄fan days΄΄ συγκεκριμένα παιχνίδια χαμηλού ενδιαφέροντος για να προσελκύσει κόσμο και να τον κερδίσει. Αυτό μπορεί να συμβεί με την αγορά εισητηρίων από έναν χορηγό και το μοίρασμα τους στους οπαδούς τζάμπα.

Επέκταση των media...
Ακόμα περισσότερα σχόλια από τον τύπο καθώς και λεπτομέρειες. Επίσης, νέος τομέας νέων των διοργανώσεων για να βρίσκει κανείς εύκολα τις κυριότερες εξελίξεις σε αυτά.

Φώτο των ποδοσφαιριστων...
Όλοι οι νέοι παίκτες που εμφανίζονται στο παιχνίδι θα έχουν μία 3d photo στο profile τους. Χρήσιμη προσθήκη για αυτους που δεν θέλουν να βλέπουν σκιές στο προφίλ και κατεβάζουν 100άδες face packs κάθε χρόνο.

Ταχύτητα...
Βελτιωμένη ταχύτητα στο saving/loading, network gaming καθώς και στις αλλαγές στις τακτικές και στα match reports.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε και το περιμένω πως και πως το παιχνίδι.Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τα Χριστούγεννα. Πάντως έχω την εντύπωση ότι πέρσι το παιχνίδι είχε βγεί πιο νωρίς.

Ανώνυμος είπε...

UK, Ireland, Italy, France, Portugal, Greece, Norway, Sweden, Finland, Iceland, Denmark, Belgium, Holland and any other European countries where the game is normally released apart from the countries below, the release dare will be Friday October 19th. Which really isn't very far away at all.from official site of football manager 2008

Ανώνυμος είπε...

re paidia eiste sigouri oti to pro 8a vgei prin ta xristougenna???dld lete na vgei ton 0ktomvrio!!!mesa oktomvriou an ginete!!!